Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Надійність та ефективність — в центрі уваги_0

Надійність та ефективність — в центрі уваги

24 березня 2016

Днями в управлінні Товариства відбулась нарада за участю головних інженерів та керівників оперативно-диспетчерських груп електричних мереж ПАТ «Вінницяобленерго». Головуючим на ній був директор технічний Володимир Лапа.

На порядку денному стояла низка питань, які  за його словами, потребували невідкладних рішень. Зокрема йшлося про дотримання запланованих графіків ремонтів; забезпечення гарантованої надійності електричних мереж та електроустановок для передачі та розподілу електричної енергії, створення належних умов їх експлуатації, дотримання вимог безпечної експлуатації виконання заходів згідно  наказу „Щодо охоронних зон електричних мереж ПАТ „Вінницяобленерго”; про  роботу в програмному комплексі „Кол-центру”. З цих питань заслухали начальника центральної диспетчерської служби Василя Поліщука та заступника директора технічного з низьковольтних мереж Антона Перевертайла. Про побутові умови персоналу служб ВБ під час перебування бригад у відрядженнях  з метою обслуговування обладнання електричних мереж 35-110 кВ говорив заступник директора технічного з високовольтних мереж Володимир Волков, а про облік дефектів обладнання на ПС 35-110 кВ та своєчасне планування їх усунення -  начальник служби релейного захисту і  автоматики Анатолій Богоцький.

Актуальною  виявилася  й  тема обліку вимкнень струмів короткого замикання вимикачами з метою недопущення їх пошкодження та своєчасного ремонту. Її розкрив під час наради заступник начальника служби підстанцій  35 кВ та вище Сергій Макогоненко. Обговорюючи виступи не обминули присутні й решти нагальних проблем своєї повсякденної роботи, які завжди у центрі уваги заради надійного та ефективного обслуговування споживачів електричної енергії. 

Наприкінці зібрання зійшлися у спільних рішеннях. Їх зафіксували у відповідному документі - протоколі наради.  Тепер залишається дотриматися усіх його пунктів та довести це у роботі.

Поділитись: