Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Нам - 20 років!_0

Нам - 20 років!

10 серпня 2015

Шановні колеги!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди ювілейної річниці створення нашого Товариства!

   20 років тому,  а саме 9 серпня 1995 року, згідно Наказу №147 Міністерства енергетики та електрифікації України  на базі виробничого енергетичного об'єднання “Вінницяенерго” було засновано державну акціонерну енергопостачальну компанію “Віницяобленерго” із затвердженням відповідного статуту. Головою правління-директором ДАЕК “Вінницяобленерго” було призначено Павла Костянтиновича Пісклярова - легендарну людину, великого працелюба  та патріота вітчизняної  енергетики. Після нього естафету підхопили інші достойні керівники - Володимир  Костянтинович Волков, Олександр Олександрович Бірюков, Олег Станіславович Ковтун, Микола Григорович Ніцак, Юрій Петрович Касіч. Всі ці люди  в сумлінні з багатотисячним колективом Товариства  доклали максимум зусиль аби кожен житель Вінниччини був  вчасно та якісно забезпечений електроенергією.

   Власне, за  два десятиліття зросла ціла плеяда енергетиків - справжніх професіоналів своєї справи, які з року в рік та  цілодобово стоять на варті енергетичної безпеки області.

   Нині доводиться працювати в складних  умовах економічної та напруженої суспільно-політичної ситуації, яка склалась в державі і, пов'язаної з тим, жорсткої економії енергоресурсів. Однак для персоналу  ПАТ “Вінницяобленерго” ключовим завданням була, є і залишиться робота на дієвий, ефективний результат. Це, передусім, якісна та надійна реалізація електроенергії на задоволення потреб її споживачів, а їх у нас майже 780 тисяч. 

   Впевнений,  все, що залежить і  що під силу енергетикам Товариства, які є істинними патріотами своєї держави та краю,  вони виконають відповідально і з великим бажанням, аби до  кожної оселі,  кожного підприємства чи організації електроенергія дійшла  вчасно та  безперебійно!

   Тож, дорогі друзі, щиро зичу вам на цьому шляху наснаги  і міцного здоров'я, мирного майбутнього і нескінченого добра, родинного тепла і  усіляких гараздів.  Залишайтеся такими ж вірними своїй улюбленій справі, згуртованими і активними в роботі, чим, власне,  і довели, що тільки так  можна здолати всі труднощі, досягти  злагоди та нових трудових звершень в ім'я життя  та світла!

   Всього вам найкращого!

З  великою повагою і вдячністю

генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”                   Андрій Поліщук

Поділитись: