Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наш персонал - наш капітал_0

Наш персонал - наш капітал

29 листопада 2023

Трудовий шлях кожного працівника починається з відділу кадрів.

Хоча відділ кадрів і не відноситься до основних виробничих підрозділів, це не зменшує його роль на підприємстві.

Основний капітал будь-якого підприємства – це людські ресурси, висококваліфіковані кадри.

До речі, термін «кадри», у перекладі з французької, означає професіоналів, які займаються певною діяльністю, працюють в окремій галузі. Отож, відділ кадрів, виконуючи свою основну функцію, проводить роботу по комплектуванню кваліфікованими кадрами усіх підрозділів Товариства.

«На жаль, жорстока війна внесла свої корективи в буденне життя енергетиків, багато колег стали до лав ЗСУ. І сьогодні нам не вистачає робочих рук, тому ми будемо раді всім кваліфікованим фахівцям, охочим доєднатись до нашої команди, адже забезпечення безперебійного електропостачання до осель мешканців та підприємств і установ є вкрай важливим, особливо в умовах воєнного стану», - коментує ситуацію начальник відділу кадрів Наталя Самборська.

У відділі кадрів управління і структурних одиниць працюють досвідчені професіонали зі стажем, які знають свою справу.

І хоча робота цього відділу, на перший погляд, непомітна, але вона насичена, різнопланова, кропітка і вимагає великої відповідальності. За кожною дією, кожним словом кадрового працівника стоять люди, а кожна людина – індивідуальна особистість. Кадровики мають чітко знати і дотримуватись законодавства, мають бути психологами і дипломатами. А саме головне – любити людей і свою роботу.


 

Поділитись: