Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наш професіонал!_0

Наш професіонал!

05 березня 2024

Сергій Семенович - це людина, у якої мало слів, а більше дій. За щоб не взявся – все має бути чітко, швидко, грамотно та ефективно.

За плечима – майже пів століття трудового стажу. З них – 32 в енергетиці та ще й в одному колективі – Тульчинських електромережах.

Він висококваліфікований фахівець, вимогливий керівник і здібний організатор виробництва. Відповідає за надійність роботи електроустановок та розподільчих електромереж задля забезпечення якісного та безперебійного електропостачання для споживачів.

В АТ "Вінницяобленерго" з 1991 року. Починав електрослюсарем з ремонту та обслуговування розподільних пристроїв 4 розряду.

Набуваючи досвіду, став старшим майстром 1-ї групи, потім начальником Східного району високовольтних електричних мереж, далі головним інженером високовольтних мереж Тульчинських ЕМ.

Досягнувши пенсійного віку Сергій Семенович не вийшов на заслужений відпочинок. Залишився у робочому строю. Нині працює електрослюсарем з ремонту устаткування розподільних пристроїв 6 розряду Тульчинської дільниці підстанцій 35 кВ і вище служби підстанцій 35 кВ і вище.

За значні здобутки у праці, високий професіоналізм Сергій Совик неодноразово нагороджувався Грамотами Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Вінницької обласної державної адміністрації і Товариства.

У 2015 році отримав почесний знак «Відмінник енергетики України». І ось нещодавно наздогнало головне визнання – указом Президента йому присвоїли звання "Заслуженого енергетика України".

Сергій Семенович, як і раніше, віддається справі сповна і не дозволяє собі жодних поблажок.

Свій досвід і знання передає молоді. І це важливо! Особливо, коли так бракує робочих вмілих рук, адже чимало хлопців нині на передовій.

– Ніколи часи не були легкими і праця енергетика завжди була складною. Але стогнати і скиглити не варто. Та й часу на це нема. Треба працювати і працювати, відповідально та зі знанням справи. Працювати стільки, на скільки вистачить сил. І обов’язково на результат, від чого великою мірою залежить життя країни та добробут багатьох людей. Тож менше слів і до праці, - зауважив у короткій розмові Сергій Семенович.

Сердечно вітаємо, колего! І безмірно пишаємося.

Поділитись: