Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наші працівники взяли участь у міжнародному форумі з питань енергетики_0

Наші працівники взяли участь у міжнародному форумі з питань енергетики

08 листопада 2019

З 5 по 7 листопада у Києві проходив XVІІ-й міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє». Захід організовано Міненерговугілля спільно з ТОВ «Міжнародний виставковий центр». Як зазначили його організатори, форум проходив з метою вирішення практичних завдань у паливно-енергетичному комплексі, націлених на модернізацію енергетичної інфраструктури, її технологічний, організаційний, нормативно правовий та науковий розвиток. Також даний захід–це ефективний майданчик для щорічних зустрічей енергетичного співтовариства, запуску нових проєктів, ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики.

У рамках ділової програми форуму відбувся круглий стіл на тему: «Реалізація Концепції реформування системи управління охороною праці в Україні, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.12.2018 р. № 989-р». Участь в ньому взяли і працівники АТ «Вінницяобленерго», а саме директор з охорони праці Володимир Віштак, начальник служби охорони праці Павло Котик, заступник начальника служби охорони праці Сергій Козак.

Як повідомив начальник служби охорони праці Павло Котик, участь представників нашого Товариства у даному заході була необхідною і виявилась корисною для подальшої роботи.

- Під час форуму розглянуто чимало питань, які важливі для майбутньої роботи нашого підприємства. Ну, зокрема, йшлося про стан охорони праці в енергетиці, проблеми та шляхи їх вирішення; про імплементацію міжнародних систем та стандартів у систему управління охороною праці в Україні; про необхідність зміни нормативно правових актів у зв’язку з реформуванням системи управління охороною праці в Україні. Важливим для нас було і спілкування з колегами-енергетиками, як вітчизняними, так і закордонними, вивчення їхнього досвіду тощо. На форумі цього разу було солідне представництво галузевої інтелектуальної та інженерної еліти. Це керівники органів влади, електрогенеруючих, електромережевих та енергопостачальних компаній, інвестори, лідери електротехнічної промисловості, приладобудування, енергетичного машинобудування, провідні вчені, експерти, головні спеціалісти підприємств різних галузей промисловості та інфраструктурних об’єктів, - розповів Павло Котик.

На фото: моменти участі вінницьких енергетиків у форумі.

Поділитись: