Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наші спортсмени повернулись із Коблево_0

Наші спортсмени повернулись із Коблево

12 вересня 2016

Впродовж 4 днів, з 8 по 11 вересня, у місті Коблево Миколаївської області на базі відпочинку “Парадіз”  проходила ХХI Всеукраїнська міжгалузева Спартакіада трудящих промислової сфери та транспорту.  В ній взяли участь 11 команд. У складі збірної команди профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості були й  спортсмени ПАТ “Вінницяобленерго”, - повідомив голова профспілкового комітету Товариства Олександр Вдовиченко.

- Це 13 наших працівників. Як спортсмени, вони проявили себе доволі активно у складі  збірної команди профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості. Виступили успішно. Нехай цьогоріч і не вдалося  здобули першого місця у командному заліку серед галузевих профспілок, однак  маємо непогані результати у змаганнях з шашок, шахів, настільного тенісу та гирьового спорту. Загалом до програми Спартакіади входило 7 видів спорту, а саме армспорт, волейбол, гирьовий спорт, теніс настільний, футзал, шахи та шашки. У командному заліку фаворитами стали спортсмени ЦК профспілки трудящих металургійної  та гірничодобувної промисловості. Головним організатором нинішньої  ХХI Спартакіада трудящих промислової сфери та транспорту виступила  Центральна Рада фізкультурно-спортивного товариства «Україна» за сприяння всеукраїнських профспілок, центральних органів виконавчої влади у виробничій та соціально-побутовій сферах, підприємств, установ і організацій промислової сфери та транспорту за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного олімпійського комітету України та Федерації профспілок України, - розповів Олександр Вдовиченко.

Нагадаємо, торік, під час ювілейної ХХ Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту, яка також проходила в Коблево, наші енергетики  у змаганнях з футзалу  вибороли 1 місце у металургів та гірників.

Поділитись: