Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наші Ветерани праці._0

Наші Ветерани праці.

23 жовтня 2023

Володимир Околодько – електромонтер з експлуатації розподільних мереж III групи дільниці ТП СО "Хмільницькі ЕМ", Ветеран праці.

В енергетиці понад 41 рік. І весь час - у Хмільницьких електромережах. Свій трудовий шлях розпочав тут у 1982 році. За фахом - технік-електрик. Маючи автомобільний досвід, спочатку працював водієм вантажного автомобіля ГАЗ-51 3-ого класу, водієм 2-ого класу та ОВБ. Далі – вже за галузевими спеціальностями - електромонтером з експлуатації розподільних мереж, майстром ремонтно-експлуатаційних бригад, майстром дільниці ПЛ.

Міг би вже вийти на заслужений відпочинок, однак досі працює.

«Ще маю, як кажуть, порох в порохівницях. Та й не можу інакше, коли більшість наших хлопців нині у бойовому строю на фронтах. Мій професійний і життєвий досвід підказують, що я ще потрібний і можу бути корисним. Головне, щоб здоров’я не підводило, війна закінчилась та усі повернулися живими», – пояснює Ветеран праці.

«З таким, як Володимир Олександрович Околодько працювати одне задоволення. Він – Професіонал та Людина з великим серцем. Ще багато може зробити для нашого трудового колективу і як спеціаліст, і як гарний наставник молоді», – відгукується про шанованого працівника директор СО «Хмільницькі ЕМ» Олександр Плотиця.

Пишаємось, що у нас є такі колеги. Здоров’я Вам, Володимире Олександровичу, сил, витримки і щира подяка за працю!🙏

Поділитись: