Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Обережно, шахраї!_0

Обережно, шахраї!

28 травня 2024

Друзі, ми неодноразово закликали Вас користуватися лише перевіреними джерелами інформації. Або у ваших улюблених ЗМІ шукати обов’язково посилання на першоджерела.

Зараз гарячою темою є графіки погодинних відключень електроенергії. Це болюче питання для багатьох, адже воно пов'язано з дискомфортом та обмеженнями. Відтак, для різного виду спекуляцій - це, насамперед, чудовий маневровий майданчик.

Зловмисники можуть створювати фейкові ресурси для поширення дезінформації в інтересах країни-агресорки, виманювання конфіденційних даних громадян та привласнення заощаджень.

👮‍♀️ Так, минулого року Кіберполіція викрила групу зловмисників, які під час блекаутів створювати фейкові телеграм-боти енергетичної компанії.

З їх допомогою вони викрадали облікові записи користувачів і в подальшому використовували їх у шахрайських схемах.

Зловмисники взломали понад 15 тисяч акаунтів. Із цих акаунтів вони розсилали рекламу про псевдоінвестиції у різні проєкти.

Від шахрайства під виглядом інвестування грошей – постраждали близько 3 тисяч людей.

Тож, друзі, закликаємо Вас до обережності в інформаційному полі.

Повна правдива інформація про те, коли у Вашій оселі не буде світла є лише на офіційному сайті АТ "Вінницяобленерго" та нашій сторінці в Фейсбук.

⚡️У розділі онлайн графік погодинних відключень, за допомогою пошуку по адресі можна побачити заплановані відключення.

https://www.voe.com.ua/disconnection/detailed

⚡️У розділі "Інформація про черги графіка погодинних відключень (ГПВ)" опубліковано орієнтовний графік ГПВ та інформацію щодо черг ГПВ.

https://www.voe.com.ua/informatsiya-pro-cherhy-hrafika...

На сторінці скачайте файл, знайдіть там свою адресу і чергу по ній. Потім подивіться години ймовірного відключення світла у таблиці.

⚡️У чат- ботах

Вайбер: http://vb.voe.com.ua

Телеграм: https://t.me/pat_voe_bot

❗️ Збережіть інформацію собі та поширте серед знайомих!

Поділитись: