Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ОБГОВОРИЛИ НАЙВАЖЛИВІШЕ._0

ОБГОВОРИЛИ НАЙВАЖЛИВІШЕ.

02 лютого 2023

Відбулось розширене засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго» за участі керівників виробничих підрозділів та районних структурних одиниць. Провів його генеральний директор Товариства Андрій Поліщук. Кожен з директорів за напрямками діяльності прозвітував про минулорічну роботу, ознайомив з планами на поточний рік. Спільно підвели підсумки, обговорили нагальні питання. Більшість з них – технічні. Зокрема ті, що стосуються виконання заходів зі зменшення аварійності в електромережах 0,4-110кВ, зниження показників SAIDI, проведення ремонтних робіт та відновлення енергетичних об’єктів після ракетних обстрілів і руйнувань, а також після нещодавнього обледеніння. Акцентовано зупинилися на вирішенні завдань, пов’язаних з дією графіків погодинних вимкнень (ГПВ) в умовах лімітованої потужності від НЕК «Укренерго» та роботі зі споживачами. Важливим було і обговорення питань кадрової політики, фінансової, комерційної, інвестиційної діяльності, послуг сервісного центру, охорони праці.

Після усіх виступів та їх обговорення учасники зібрання прийшли до спільних рішень і занесли їх до Протоколу розширеного засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго».

- Найголовнішим нашим завданням було і залишається – забезпечити вінничанам надійний і справедливий розподіл електроенергії в умовах виконання графіків ГПВ. Нині маємо з цього приводу чимало нарікань від населення. Але ми прагнемо досконалості, серйозно працюємо над усуненням недоліків. І не лише по роботі зі споживачами, а по всіх інших виробничих напрямках. На жаль, війна загострила проблеми. Та попри складнощі маємо зробити все можливе і неможливе, щоб покращити наші послуги, щоб люди нам вірили і довіряли. Тож, вдосконалюємо роботу і працюємо далі – ефективно і відповідально, - наголосив наприкінці засідання очільник обленерго Андрій Поліщук.

Поділитись: