Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Охороняймо навколишнє середовище!_0

Охороняймо навколишнє середовище!

05 червня 2024

🌏Друзі, щорічно цей день слушно нагадує кожному з нас про необхідність зробити хоча б один крок для збереження природи.

🍀Дехто, можливо, посадить дерево чи висадить квіти на прибудинковій території, інший - прибере сміття після відпочинку на природі, а хтось візьме собі за правило хоч інколи відмовлятися від поїздки на автівці, пересівши на велосипед, електросамокат, що ще й корисно для здоров'я!

Нині стільки негативних явищ, що катастрофічно шкодять нашому довкіллю: один лише вплив війни чого вартий. Екологічні наслідки нам доведеться долати після її завершення не одне десятиліття, стверджують фахівці.

Також негативно впливають на довкілля промислові підприємства і паливно-енергетичний комплекс, зокрема їх відходи та викиди в повітря, а також хімічні речовини, які людина застосовує цілеспрямовано для захисту рослинництва від шкідників.

Тож, друзі, нагадаймо собі про це та усіма способами спробуймо не загострювати проблему!

Залучаймося найактивніше до охорони навколишнього середовища, широко роз’яснюємо важливість цього заради нашого безпечного і благополучного майбутнього.

Поділитись: