Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Олександр Серб про багатоповерхівку на Академічній 56а _0

Олександр Серб про багатоповерхівку на Академічній 56а

29 листопада 2016

Вкотре поширеного розголосу набула історія навколо багатоповерхівки в Агрономічному за адресою Академічна 56а, де досі мешканці не стали законними споживачами електроенергії ПАТ «Вінницяобленерго» через низку причин. Яких саме, з’ясовували у енергетиків журналісти кількох центральних українських телевізійних каналів, а саме «ISTV», «НТН», «Україна» та місцевих інформаційних ЗМІ. Змістовну відповідь  отримали від  заступника директора технічного з перспективного розвитку  ПАТ «Вінницяобленерго» Олександра Серба. Він, зокрема, повідомив, що енергетики ситуацію навколо проблемного  будинку тримають на постійному контролі та  готові у будь-який час підвести до нього напругу, але поки будинок з його існуючими електромережами знаходиться на балансі забудовника, яким є ВАТ «Гніванський кар’єр». 

- Електричні мережі за вказаною адресою  збудовано  від  початку із деякими порушеннями та відхиленнями від правил приєднання до електричних мереж, а саме 32-ої Постанови  НКРЕКП. Однак ми пішли на зустріч, скорегували технічні умови, зробили необхідне корегування.  Тож електричні  мережі там зведено,  кабельні лінії до будинку прокладено - це те, що ми бачили торік.  Минулого ж тижня був акт робочої  комісії  щодо прийому електромереж трансформаторних підстанцій  до експлуатації за участі  представника «Вінницяобленерго». Щодо введення в експлуатацію, то це справа за замовником, за Гніванським кар’єром. Наголошую, всі існуючі там  мережі, а це  2 трансформаторних подстанції та кабельні лінії, що підведено до будинку, знаходяться на балансі Гніваньського кар’єру.  І всю  відповідальність за безпечну експлуатацію тих мереж нині так само несе забудовник. Про конкретні угоди ПАТ «Вінницяобленерго» з мешканцями цього будинку чи ОСББ мова поки не ведеться, - інформував журналістів Олександр Серб.

Більше про це - за посиланням: http://www.vinnitsa.info/news/kerivnik-firmi-zabudovnika-yaka-zdala-u-v…

Поділитись: