Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Оплата онлайн - це зручно і економно _0

Оплата онлайн - це зручно і економно

20 лютого 2017

Сплатити за світло і газ через Інтернет в режимі онлайн – це  реально і досить зручно. Дистанційне запровадження способу подачі показників лічильників та оплати за спожиті електроенергію та газ  спрощує спілкування споживачів  із надавачами послуг, позбавляє вистоювання в чергах, що значно економить час, допомагає чітко відстежувати показники та  платежі.  Про це йшлося під час прес-конференції, яка відбулась днями в  Центрі обслуговування клієнтів  ПАТ «Вінницягаз».  Зокрема директор комерційний ПАТ «Вінницяобленерго» Ганна Пістружак та начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Вінницягаз» Алла Гнатюк докладно розповіли журналістам про запроваджений обома компаніями сервіс. Так Ганна Пістружак наголосила, що з часу появи «Персонального кабінету» на сайті Товариства вже зареєструвалося більше 13 тисяч споживачів.

- Ми сподіваємося, що спільна робота з компанією ПАТ «Вінницягаз», яка також має на своєму сайті онлайн-послугу «Особистий кабінет», а відтепер на сайтах обох компаній є і банер, який дозволяє споживачеві швидко перейти з одного сайту на інший, - все це надасть можливість залучити до зручного сервісу нову кількість споживачів. Також  дозволить уникнути непорозумінь, які ще, на жаль, трапляються у стосунках між компанією та споживачами, а  саме в питані  розбіжності в  остаточних показниках. Особливо важливо це наприкінці лютого, перед 1 березня, коли вступить в силу останній крок Постанови НКРЄ КП- про підвищення тарифів. Тому закликаємо усіх споживачів звернутися до цього сервісу і зареєструватися. Або звернутися до Кол-центру нашого Товариства і надати показники за спожиту електроенергію до 1 березня. Аби уникнути розбіжностей, та згідно чинного законодавства, наша компанія вважає коректними надавати показники електролічильника  саме за 2 дні  до кінця місяця і 3 дні після цього, - розповіла Ганна Пістружак.    

Журналісти місцевих телеканалів зробили на цю тему власні сюжети.

ТРК "ВІНТЕРА":  https://www.youtube.com/watch?v=MyghSBqXL30&feature=youtu.be&list=PLLKK…

ТРК "ВIТАtvVINN":  https://www.youtube.com/watch?v=ZUIhn31pmpo

ТРК "Вiнниччина": https://www.youtube.com/watch?v=MVWGa2Q0Fk0&t=12s

 

Поділитись: