Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Пам'ять поколінь_0

Пам'ять поколінь

08 травня 2015

Дорогі друзі, шановні колеги!

 Ніколи знову, ніколи і нізащо  не має повторитися  лихо під назвою війна!

  Сподіваюсь, що всі разом так думаємо, до цього прагнемо і у найкраще мирне майбутнє щиро віримо. Особливо загострюються  подібні почуття у великий і вікопомний для нашого народу День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  Священний День пам'яті, який вже 70-ту весну нагадує про неповторний героїзм, незламну силу духу, ратну працю героїв фронту і тилу  та вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.

 Ми пам'ятаємо кожного, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю,  хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував міста і  села. Завдяки ветеранам Великої Перемоги  маємо наше сьогодення! Земний вам уклін, наша глибока шана  та найтепліші побажання здоров'я і довголіття, дорогі наші! Ви -  люди особливого складу і своє життя присвятили тому, щоб здобути щастя для всього людства.

Подвиг ваш – непідвладний часові, він безсмертний і житиме у віках, у  серцях вдячних поколінь!  

 Мирного неба,  щастя та радості в душах, тепла і достатку в оселях з нагоди 70-річчя Великої Перемоги щиро зичу всім  землякам, колегам! Будьмо гідними нащадками героїв, доводячи  це щодня  своєю мирною працею задля  світлого майбутнього нашої держави та рідної Вінниччини!

З повагою та від імені керівництва Товариства 

генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”  Андрій Поліщук

Поділитись: