Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ПІДГОТОВКА ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ 2024-2025_0

ПІДГОТОВКА ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ 2024-2025

17 травня 2024

Підготовка операторів систем розподілу (ОСР) до роботи в умовах осінньо-зимового періоду є одним з найважливіших завдань обласних енергетичних компаній у сфері енергетичної безпеки Держави Україна.
 
АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» вже розпочало виконання організаційних заходів із підготовки електромереж та об’єктів забезпечення виробничої діяльності Товариства до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.
 
Воно проводиться згідно Положення про порядок оцінки готовності об’єктів електроенергетики до роботи в осінньо-зимовий період (ОЗП), затвердженим наказом Міністерства енергетики України.
 
Відповідними службами Товариства проведено детальний аналіз результатів кожного структурного підрозділу та служб Товариства щодо проходження попереднього ОЗП.

 Отримані результати ми опрацьовуємо на предмет усунення виявлених відхилень і недоліків.

Розробляємо також відповідні заходи, які унеможливлять під час роботи у наступному ОЗП виникнення аварійних ситуацій і тривалих знеструмлень споживачів внаслідок технологічних порушень в електричних мережах та на об’єктах Товариства.
 
Також по Товариству видано відповідний наказ щодо забезпечення виконання заходів з підготовки до роботи в наступному ОЗП, визначено осіб, відповідальних за реалізацію заходів цього наказу, у чітко визначені терміни, із необхідним матеріально-технічним забезпеченням.
 
Заходи розроблено у відповідності з нормативно-правовими актами центральних органів виконавчої влади та нормативно-технічними актами, що діють в сфері електроенергетики, та направлені на забезпечення максимально надійного та безперервного розподілу електричної енергії споживачам, із врахуванням умов військового часу.

 Їх також узгоджено з Державною інспекцією енергетичного нагляду України та Міністерством енергетики України.
 
Роботу Товариства на виконання вищезазначеного наказу розпочато.
 
Запевняємо Вас, наші споживачі, що персонал компанії докладе максимум зусиль у ході підготовки електричних мереж до роботи в умовах низьких температур наступного ОЗП 2024-2025 року та, виконуючи інші планові завдання.

Можете покластися на нас, ми кожного дня намагаємось бути кращими та забезпечити стале функціонування електромереж області в умовах військового часу🇺🇦edited 12:27

Поділитись: