Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217  Підписано Меморандум про співробітництво енергетиків та надзвичайників Вінниччини._0

Підписано Меморандум про співробітництво енергетиків та надзвичайників Вінниччини.

11 серпня 2023

🇺🇦СПІВПРАЦЯ МІЖ АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» ТА ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ТРИВАТИМЕ І БУДЕ ПЛІДНОЮ. Генеральний директор АТ "Вінницяобленерго" Юрій Касіч та начальник Головне управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук підписали сьогодні Меморандум про співробітництво. За словами Руслана Шевчука співпраця між надзвичайниками та енергетиками триває вже багато років. «Жодного разу не виникало незрозумілих моментів. Все чітко і негайно вирішувалось, адже наші організації працюють для людей і заради людей, особливо зараз. Хочу подякувати за співпрацю. Хай і надалі в усьому щастить!» - сказав Руслан Шевчук.

Юрій Касіч зі свого боку висловив надію на плідну співпрацю і подякував керівникові надзвичайників Вінниччини за згоду підписати такий документ. «Він дуже важливий, особливо у нинішній військовий час – такий важкий для всієї країни, і, особливо, напередодні осінньо-зимового періоду. Сьогодні ми повинні бути разом! Саме так переможемо. Дуже дякую!» - сказав очільник енергетиків Вінниччини.

Підписаний Меморандум передбачає поглиблене співробітництво Товариства та Головного управління, центровою метою якого є досягнення максимальної безпеки життєдіяльності громад Вінницької області в умовах кризових ситуацій, що можуть бути спричинені техногенними та природніми факторами. Згідно Меморандума, Сторони проводитимуть спільні заходи, спрямовані на попередження та реагування на надзвичайні ситуації, зокрема, що можуть бути пов’язані із електробезпекою та іншими викликами сьогодення.

Інформація на цю тему від ГУ ДСНС України у Вінницькій області за посиланням: https://www.facebook.com/dsnsvin/posts/pfbid0gpfendFmCTHSzgxKoTv3gQiNJjkDYfv4vANRKgJEXm3Q3imdNy37L9GdcJ3tPbpnl

Поділитись: