Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Піклуємося про безпеку школярів_0

Піклуємося про безпеку школярів

14 вересня 2023

На початку кожного навчального року АТ "Вінницяобленерго" надає в Департамент освіти ОДА інформацію для використання на уроках ОБЖД.

Це інформація про небезпеку електричного струму, правила поводження в місцях проходження ПЛ та розміщення трансформаторних підстанцій, використання електроенергії в побуті тощо.

Також фахівцями з ОП проводяться лекції в школах на тему електробезпеки.

Так, нещодавно, на початку нового навчального року начальник СОП Сергій Козак та інженер з ОП СО ВЦЕМ Валентин Дегтяр провели лекції з електробезпеки в Агрономічненському ліцеї.

Також Сергій Козак зустрівся з заступником начальника Управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації Анатолієм Калєтніком.

Спілкувались про проблему електротравматизму дітей та населення на обладнанні електромереж АТ «Вінницяобленерго», повязаного з крадіжками металів, необережного поводження біля ПЛ, порушення правил охорони електричних мереж та надали інформаційні матеріали (плакати, журнали, відеофільми) для використання при навчанні дітей.

 

Поділитись: