Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Працівники служби охорони праці взяли участь в онлайн-вебінарі._0

Працівники служби охорони праці взяли участь в онлайн-вебінарі.

08 серпня 2023

Провідний світовий експерт з оцінки ризиків промислової безпеки та поведінки кандидатів, співробітників на ризики службових зловживань і небезпечних вчинків на виробництві компанія "Midot" провела онлайн-вебінар на тему «SafetyTEST - оцінка ризиків небезпечної поведінки працівників та її прикладне використання. Зниження рівня травматизму на виробництві». Участь у ньому взяли і наші працівники, а саме заступник начальника служби охорони праці (далі - СОП) Сергій Козак, провідні інженери СОП Максим Никитенко та Артем Пийвода. За словами Сергія Козака, участь у такому заході для наших працівників є важливою, а тема – доволі актуальною.

- SafetyTEST оцінює рівень безпеки поведінки людини, а також відповідність його профілю до рівня ризику посади. Результати тесту допомагають визначити, як співробітників y зоні ризику, так і лідерів безпеки на робочих місцях. Крім того, SafetyTEST визначає «слабкі місця», які можуть спровокувати інцидент на виробництві.

Отримана під час вебінару інформація допоможе нам у подальшій роботі, зокрема в організації заходів щодо: вчасного та ефективного вживання превентивних заходів, запобігання нещасним випадкам і травмам, зниження «аварійних» витрат компаній, покращення виробничої дисципліни, - розповів заступник начальника СОП Сергій Козак.

Поділитись: