Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про інтеграцію цифрових технологій._0

Про інтеграцію цифрових технологій.

01 серпня 2023

🪩Цифрові технології дедалі активніше впроваджуються в усі сфери життя. Їх інтеграція призводить до принципових швидких та якісних змін в усьому: в діях громадян, підприємств та організацій. Процес оцифрування охопив різні верстви сучасного суспільства: керування державою, економікою, бізнесом та побутом кожного з нас.

- Цифрову еру вже не спинити, - наголошує директор з капітального будівництва та інвестицій АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» Анатолій Ткаченко. - Цифрова економіка – вже звична і для нашого підприємства модель розвитку. Скажімо, наше управління капітального будівництва активно долучилося до процесів оцифрування інформації, використовуючи Єдину державну електронну систему у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Дана система робить процеси будівництва та надання послуг відкритими, прозорими та набагато швидшими, що в свою чергу дозволяє виконувати заходи інвестиційних програм в частині нового будівництва та реконструкції електричних мереж і електроустановок.

Процес запровадження цифрових технологій в енергетичному секторі є довгостроковим та вимагає значних інвестицій, залучення зацікавлених людей. Для забезпечення успіху діджиталізації необхідні стабільність і мир. Дуже сподіваємось, що це станеться з Перемогою України. І про успішне виконання програми «УКРАЇНА 2030Е — КРАЇНА З РОЗВИНУТОЮ ЦИФРОВОЮ ЕКОНОМІКОЮ» говоритиме увесь світ, - розповів Анатолій Ткаченко.

На фото: директор з капітального будівництва та інвестицій Анатолій Ткаченко з працівниками відділу проєктного забезпечення СЄЗ УКБ - інженерами Антоніною Дубовою, Олександром Семченком, начальником цього відділу Романом Шевчуком та інженером Михайлом Ксенчиним.

Поділитись: