Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про крадіжку електроенергії_0

Про крадіжку електроенергії

10 червня 2024

З 2023 року згідно з Правилами роздрібного ринку електричної енергії споживачам, які розраховуються за електроенергію за побутовим тарифом, заборонено використовувати електроенергію на непобутові потреби.

Зважаючи на нещодавнє підвищення побутових тарифів, таке перехресне субсидіювання вже не є вигідним.


Тому деякі ділки, не гребуючи в такі важкі для країни часи, використовувати для бізнесових справ пільговий (побутовий) тариф, вдаються ще й до крадіжок електроенергії.

Одного ми днями викрили!


Жадоба до наживи завжди обертається проти несумлінних комерсантів. Повірте нам. Випадки використання електроенергії за побутовим тарифом на комерційні потреби будуть припинені, а для продовження споживання електрики необхідно буде укласти відповідний договір, адже таке використання електроенергії теж свого роду крадіжка.

Тільки от обкрадаєте в цьому випадку, не АТ "Вінницяобленерго", а державу, котра воює і намагається оговтатися після ворожих атак на енергосистему і вижити.


Шановні, просимо не вдаватися до таких сумнівних методів економії.

Це може дуже дорого обійтися вам та вашій родині!

У разі виявлення випадків крадіжки електричної енергії закликаємо вас звертатися до кол-центру Товариства за телефоном 0(800) 217-217, анонімність гарантована.

Тільки спільними зусиллями ми зможемо забезпечити якісне та надійне функціонування енергосистеми.

Поділитись: