Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про нараду зі старшими диспетчерами СО Товариства._0

Про нараду зі старшими диспетчерами СО Товариства.

12 січня 2024

🔶Центральною диспетчерською службою (ЦДС) АТ "Вінницяобленерго" організовано та проведено планову нараду зі старшими диспетчерами структурних одиниць Товариства.

За словами начальника ЦДС Василя Поліщука, подібний захід, як правило, відбувається на початку року з необхідністю погодження оперативної документації, а також документації із проведення обов’язкових форм роботи з оперативним персоналом.

- Під час таких нарад відбувається, насамперед безпосереднє спілкування зі старшими диспетчерами оперативно-диспетчерських груп районних структурних одиниць, обговорюються важливі моменти їхньої діяльності з узгодженням планів роботи на поточний рік. Нам було важливо спільно узгодити, зокрема, такі питання в планах, як схеми нормального і ремонтного режимів мережі 6-20 кВ ЕМ, програми інструктажів та технічного навчання персоналу ОДГ, списки осіб електромереж, відповідальних за безпечне виконання робіт та інше, - розповів Василь Поліщук.

Поділитись: