Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про нашу автоколону._0

Про нашу автоколону.

26 червня 2023

Розпочав відлік новий тиждень. У 488 день повномасштабної війни енергетики Вінниччини у робочому строю. Всі підрозділи і служби працюють у звичному режимі. Зокрема – автоколона служби транспорту і логістики управління АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО». Без її працівників складно сьогодні уявити підприємство енергетиків. Як розповів начальник автоколони Сергій Малигін, тут з дня-у-день виконують свої виробничі завдання 135 працівників. 12 з них наразі несуть службу в ЗСУ і про них не забувають. Мають в роботі понад 160 одиниць техніки, завдяки якій обслуговують потреби управління Товариства автотранспортом. На територіях автоколони є ремонтна майстерня з електричним, агрегатним, моторним, шиномонтажним, зварювальним і фарбувальним цехами. Тут завжди кипить робота, яку вправно виконують майстри автомобільної справи - слюсарі, зварники, токарі.

«Ремонтуємо техніку власними силами. Маємо для того своїх професіоналів. Автомобілі, легковик чи кран з автовишкою - вони завжди повинні бути на ходу і за потреби терміново вирушати на виконання виробничого завдання. Стараємось проводити цю роботу оперативно, нікого не підводити, не маємо просто права, коли в країні війна і наші колеги нині «на нулі», дають нам можливість тут працювати. Тож маємо працювати, як кажуть, на совість, і за себе і за них", – поділився про щодень діяльності автоколони Сергій Малигін та ознайомив з колективом. Фото розказують більше. Дивіться!

Шановні енергетики, цінуймо внесок кожного в загальну справу і дякуємо ЗСУ за можливість працювати! Наближаймо Перемогу разом!🇺🇦

Поділитись: