Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про наших Волонтерів і Волонтерок._0

Про наших Волонтерів і Волонтерок.

04 грудня 2023

Хочемо розповісти вам про Тетяну Лису - бухгалтерку 1 категорії АТ "Вінницяобленрго". Волонтерку, щира душа якої і велике серце просто вражають!

З початку повномасштабного вторгнення Тетяна Миколаївна майже пів року у вихідні дні готувала страви для одного із підрозділів ВЧ Вінничини. За щире бажання допомогти навіть отримала грамоту від командира частини.

А з липня 2022 року пані Тетяна двічі на тиждень годує своїми смачними стравами поранених в одному із медичних закладів Вінниці.

За цей час добрі справи Тетяни Миколаївни надихнули друзів та сусідів. Долучилися до волонтерства також бухгалтерка централізованої бухгалтерії Катерина Василюк та колишня провідна бухгалтерка Товариства (нині на заслуженому відпочинку) Валентина Августинович.

Разом вони заснували Волонтерський підрозділ "Лікарня", до складу якого вже входить 35 активних учасників. Цей колектив є прикладом того, як волонтерська діяльність може об'єднувати людей для блага і допомагати тим, хто потребує підтримки.

 

 

Поділитись: