Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про оперативних і невтомних. Вони тримають енергетичний фронт!_0

Про оперативних і невтомних. Вони тримають енергетичний фронт!

31 березня 2023

Вдень і вночі, за будь-якої погоди, у будні, вихідні та свята оперативні аварійно-ремонтні бригади АТ «Вінницяобленерго» завжди напоготові. «Така наша робота, треба відновлювати електроживлення за будь-яких умов», - каже майстер експлуатаційної бригади дільниці кабельних мереж Вінницьких МЕМ Сергій Шелеменцев.

«Як тільки згідно заявки диспетчер повідомляє про аварійну ситуацію – виїжджаємо на те місце та усуваємо пошкодження. Часто працюємо на найпроблемніших ділянках. Коли не одразу зрозуміло про причину пошкодження, то її спочатку визначають фахівці нашої виїзної електротехнічної лабораторії. Вони з’ясовують причину - тоді вже підключаємось ми, кабельщики. Дістаємося пошкодженої ділянки за допомогою спецтехніки та все лагодимо. Стараємось робити це оперативно і якісно», - розповів майстер під час виконання ремонтних робіт з пошкодження кабельної лінії 10 кВ на одній з вулиць Вінниці.

На світлинах поруч з Сергієм Шелеменцевим – усі члени бригади, а це електромонтери Леонід Петрусь, Віталій Коваль, Руслан Лукащук, Сергій Лук’янчук, Костянтин Семенюк, Дмитро Корольов та екскаваторник Сергій Коваль в процесі виконання поставленого виробничого завдання з усунення пошкоджень. Також – начальник електротехнічної лабораторії Олександр Захарчук та електромонтер Дмитро Стефанів під час виконання роботи з визначення пошкоджень кабельних ліній електропередач.

Поділитись: