Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ПРО ПОГОДИННІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІІ 9 ЛИСТОПАДА._0

ПРО ПОГОДИННІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІІ 9 ЛИСТОПАДА.

09 листопада 2022

Від РДЦ Південно-Західного Регіону НЕК «УКРЕНЕРГО» отримано розпорядження про введення обмежень електроенергії 9.11.2022 р. по АТ «Вінницяобленерго» згідно графіка погодинного відключення споживачів (ГПВ). Час обмежень, в обсязі:

  • 8:00 - 11:00 год. - згідно графіка потужності;
  • 12:00 - 13:00 год. - без відключень;
  • 14:00 - 20:00 год. - згідно графіка потужності.

Графіки погодинних відключень (ГПВ)  9.11.2022 р. будуть застосовані частково, не більше 2 годин для окремої групи споживачів!!! В разі фактичного вимкнення електроенергії, причину та плановий час ввімкнення можна переглянути на офіційному сайті АТ«ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО», а саме на сторінці аварійні вимкнення.

Про причини відключень та орієнтовний час ввімкнення можна дізнатися також – в особистому кабінеті споживача та у чат-ботах - VIBER і TELEGRAM. Незабаром дізнатися про графік запланованих погодинних відключень (ГПВ), для вибраної адреси можна буде за посиланням - (механізм працює в тестовому режимі).

Додамо, графіки погодинних відключень (ГПВ) застосовуються  задля стабілізації роботи енергосистеми. Вони враховують почерговість відключень споживачів та потребу збереження розподілу електричної енергії об’єктам критичної інфраструктури. Порядок введення черг може коригуватися згідно з вказівкою диспетчера НЕК "Укренерго". 

Дякуємо, за розуміння!  Разом все витримаємо і подолаємо темряву!

Поділитись: