Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про роботу Центрального складу ВМТЗ_0

Про роботу Центрального складу ВМТЗ

12 червня 2024

Основною задачею центрального складу Товариства є забезпечення АТ "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО" та його структурних підрозділів необхідними матеріалами. Це включає організацію роботи складського господарства. У присутності представника вантажоперевізника працівники складу приймають ТМЦ. Продукцію перевіряють.

Також перевіряється наявність необхідних супроводжуючих документів та відповідність даних, зазначених у них, вимогам укладених договорів. Попри повномасштабне вторгнення росії в Україну, яке внесло свої корективи в роботу енергетичної інфраструктури, обслуговування електричних мереж, встановлення, ремонт та заміна приладів обліку, а також інша супутня діяльність АТ "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО" виконується в повному обсязі та в зазначені терміни. Це стало можливим завдяки безперебійній роботі центрального складу відділу матеріально-технічного забезпечення Товариства.

"Я щиро вірю, що лише завдяки злагодженому, кропіткому та самовідданому відношенню до всього, що ти робиш, можна досягти бажаного. А найголовніша робота на сьогодні – це наша перемога, тому будьмо сильними і тоді все буде Україна!" - каже завідувач складу Галина Дмитрівна Самаренко.

Поділитись: