Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про сервіс «Персональний кабінет» в програмі телебачення_0

Про сервіс «Персональний кабінет» в програмі телебачення

13 листопада 2015

Дізнатися суму до сплати за спожиту електроенергію, роздрукувати рахунок, миттєво сплатити кошти по ньому в  Online-режимі, одразу проконтролювати їх, переглянути попередні й поточні рахунки, внести показники - всі ці та інші функції відтепер доступні для споживачів в “Персональному кабінеті”. Цей  зручний, ефективний та  безкоштовний web-сервіс керування розрахунками за спожиту електроенергію можна знайти на головній сторінці сайту ПАТ “Вінницяобленерго”. 

Послуга  доступна для всіх абонентів Товариства. Необхідно лише бажання та реєстрація. Більшість працівників нашої компанії вже користуються цією послугою, в тому числі і я. Тому скажу, що це досить  мобільно, зручно і ефективно, як для споживачів, так і для надавачів електричної енергії, - зазначив  директор з інформаційних технологій ПАТ “Вінницяобленерго” Юрій Томашевський.

Нагадаємо, сервіс “Персональний кабінет” доступний для жителів Вінниці та Вінницької області, які є споживачами електричної електроенергії ПАТ «Вінницяобленерго».

Більш докладно про зручний сервіс для споживачів також можна буде почути в найближчу суботу, 14 листопада, о 19.00 та в неділю, 15 листопада, о 12.05, переглянувши програму “Економічний вісник” обласного телебачення - ВОДТРК “Вінтера”.

Поділитись: