Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Продовжуємо цикл публікацій про наших Волонтерів._0

Продовжуємо цикл публікацій про наших Волонтерів.

30 листопада 2023

Кожен зараз розуміє як важливо підтримувати військових... Не словом, а ділом це доводить Роман Шевчук, керівник служби Управління капітального будівництва АТ "Вінницяобленерго", який розпочав свою волонтерську діяльність ще навесні 2022 року.

У Романа є принципова позиція: допомагати лише тим військовим, які знаходяться безпосередньо на передовій та дійсно потребують підтримки.

Про збір коштів оголошує по мірі закриття попередньої потреби для військових. Але кошти шукає щодня. За цей час зібрав та передав на фронт і шоломи європейського виробництва, і зарядні станції, і старлінки, тепловізійні приціли, тепловізійні монокуляри, генератори тощо.

- Я намагаюсь виконувати те, що обіцяв ЗСУ та НГУ. Кожен новий збір стає все тяжчим, іноді руки опускаються, але я навчився боротися з такого роду "депресією" - просто уявляю себе на місці військового, в тому болоті, холодному бліндажі чи окопі.... і кажу собі: "Ти повинен!", - ділиться своїми думками Роман.

Роман вірить перемогу, вірить що її можна досягти конкретними діями і допомогою тим, хто цю перемогу виборює для українців, а не витрачанням сил на переконання людей, котрі продовжують залишатися осторонь.

Тому Роман Шевчук пишається своїми колегами, які допомагають йому практично з кожним збором, є навіть ті, що сумлінно віддають 10% своєї зарплатні щомісяця)

Поділитись: