Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Продовжуємо цикл публікацій про наших Волонтерів_0

Продовжуємо цикл публікацій про наших Волонтерів

01 грудня 2023

Шукати будь-яку можливість допомогти, навіть коли мета здається недосяжною - це про нашого працівника, інженера служби телекомунікацій Олександра Яновського.

З лютого 2022 року, як і, напевно, багато хто з нас, він донатив куди міг.

Та у минулому році дізнався що колегу готують до відправлення на Бахмутський напрямок. Для евакуації поранених співробітнику конче необхідною була автівка.

Олександр спробував організувати збір коштів на її придбання серед іноземців, розповідаючи їм про героїчний український народ, який бореться із підлим сусідом. Гроші вдалось зібрати.

Та це його не зупинило:

- Допоміг відправити на фронт понад десяток автівок, мавіки, fpv дрони, старлінки тощо. Але пишаюсь не кількістю успішних зборів, а тим, що кожне авто чи дрон - це чиєсь врятоване життя, - розповів Олександр.

До речі, перша автівка таки "пережила" запеклі бої у Бахмуті. Досі на ходу, виконує бойові задачі.

- Закликаю усіх не забувати про наших воїнів, бо це люди, які ще недавно жили з нами, ділили з нами буденні радощі та турботи, і, головне, це наші співвітчизники. Памятайте про це.

І бажаю нам усім такої ж єдності, яка була в перші місяці повномасшабного вторгнення - каже Волонтер Олександр Яновський.

Поділитись: