Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Проведено навчальний семінар для технічного персоналу ПАТ “Вінницяобленерго”_0

Проведено навчальний семінар для технічного персоналу ПАТ “Вінницяобленерго”

30 липня 2014

Вчора, 29 липня до управління ПАТ “Вінницяобленерго” завітали гості з Києва, а саме представники ТОВ “АББ - ЛТД”- менеджер зі збуту Олександр Харченко та продукт-менеджер Юрій Купрієць. Вони провели навчальний семінар для технічного персоналу ПАТ “Вінницяобленерго”, зокрема, для працівників структурного підрозділу високовольтних мереж, служби розподільчих мереж та проектантів управління капітального будівництва. У ході семінару ознайомили його учасників з роботою ТОВ “АББ - ЛТД” на енергетичному ринку України, з його продукцією та послугами, а також презентували деякі технічні новинки. Які саме і чи вдався семінар загалом? З такими питаннями до гостей зі столиці звернулися вже після завершення заходу.

Ми презентували роз'єднувачі напруги від 10 до 110 кВ, муфти на той же клас напруги та пристрої для компенсації реактивної потужності на напругу 1-150кВ, а також пристрій захисту перенапруги ОПН для розподільчих мереж. Сподіваємося, що наша продукція зацікавила вінницьких енергетиків, тим більше, що в нас є досвід поставок нашої продукції до вашого Товариства і тут з нею вже знайомі. Ми задоволені проведенням семінару. Він пройшов чудово. І ще скажу, що Вінницька область стала першою у графіку презентацій нашої компанії. Загалом, ми плануємо відвідати всіх своїх замовників, для яких поставляємо продукцію. Завтра поїдемо до Чернігова, - поділився враженнями продукт-менеджер Юрій Купрієць.

- Вінниччина, на нашу думку, взагалі передова серед решти областей України за обсягом продаж та реконструкцій підстанцій, а ПАТ “Вінницяобленерго”- давній наш партнер і доволі активно з нами співпрацює, вже понад 10 років. Найбільше нашого обладнання встановлено саме у Вінницькій області. Тому не зайвим було ще раз нагадали про себе, оскільки маємо цікаві новинки. До того ж, ми активно беремо участь у переговорах і пропонуємо свої рішення оптимального використання ресурсів України: шляхи енергозбереження, надійне та безперебійне енергопостачання, безпечне та екологічно чисте виробництво та застосування електроенергії. Ми хочемо, щоб наші українські партнери та клієнти знали: коли вони обирають продукцію і послуги "АББ", то обирають технологічну досконалість, спрямовану на скорочення впливу на навколишнє середовище, – додав Олександр Харченко.

ДОВІДКА: Компанія АББ – світовий лідер з технологій для енергетики та автоматизації. Компанія заснована в 1988 році злиттям шведської компанії ASEA і швейцарської Brown, Boveri & Cie. Її офіси та виробничі потужності представлені у понад 100 країнах світу. В Україні представництво компанії працює з 1992 року і діяльність зосереджена на пропозиціях та продажу інноваційнійних технологій для модернізації мереж, підвищення промислової продуктивності, розвитку альтернативної енергетики та збільшення енергоефективності домашніх господарств. Офіси компанії знаходяться в Києві, Донецьку, Запоріжжі, Львові, Миколаєві та Харкові.

Поділитись: