Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Проєктування енергопостачання _0

Проєктування енергопостачання

12 лютого 2024

Проєктування енергопостачання – перший, обов’язковий етап, з якого починається створення електромережі будинку чи підприємства.

Розробка проєктної документації – це комлекс технічнічних рішень для всіх елементів системи електропостачання. Якісний проект є запорукою бездоганного виконання електромонтажних робіт.

Проєктно-кошторисний відділ Сервісного центру (ПКВ СЦ) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» має відповідний досвід та кваліфікований персонал для надання послуг з проєктування мереж електропостачання напругою 10-0,4 кВ.

ПКВ СЦ Товариства розробляє проектну документацію на електропостачання будівель, об’єктів, що будуються, або об’єкти, де проводиться реконструкція, технічне переоснащення мереж.

Чому ми кращі у цьому напрямку?!

-          Досвід роботи у сфері проєктування електропостачання мереж 10-0,4 кВ, трансформаторних підстанцій, внутрішніх мереж електропостачання, тимчасове електропостачання на період будівництва;.

-          Висококваліфікаційний компетентний персонал;

-          Відповідність проєктно-кошторисної  документації державним нормам та стандартам;

-          Погодження проєктної документації;

-          Проходження навчання та online-курсів з проєктування для підвищення кваліфікації наших працівників;

-          Під час розробки ПКД  ми використовуємо сучасне програмне забезпечення для моделювання та аналізу електричних систем, що дозволяє нам максимально оптимізувати рішення та забезпечити оптимальну ефективність мережі;

-          Проведення усіх розрахунків, які необхідні при проєктуванні  зовнішнього та внутрішнього електропостачання, з підбором електрообладнання, розрахунком навантажень!

Ми завжди відкриті до співпраці з клієнтами, готові вислухати їхні побажання та врахувати їх у процесі проектування. Наша мета - забезпечення найвищого рівня якості у всіх аспектах роботи для замовників.

 

 

Поділитись: