Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Привітання до Дня енергетика_0

Привітання до Дня енергетика

22 грудня 2015

Шановні колеги!

Від імені всього керівництва Товариства прийміть найщиріші побажання із професійним святом — Днем енергетика!

Ось і минув ще один рік нашої з вами роботи: ускладнений низкою соціально-політичних проблем у державі та галузі, насичений непростими завданнями  і, водночас, продуктивний. Завдяки  самовідданій  роботі  енергетиків області на Вінниччині діє  та  розвивається  потужний  і  високотехнологічний  енергетичний  комплекс, який повною мірою задовольняє потреби як побутових споживачів, так і місцевої економіки   в   енергетичних ресурсах, сприяє  підвищенню  енергетичної  безпеки держави.

Щиро вдячний вам, дорогі колеги, за це! Вдячний за вашу невтомну працю, вміння, знання, час і зусилля, які ви до того  прикладаєте. За те, що у досить  випробувальний для України та нашої області  час ви  ще з більшим розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли  до виконання усіх поставлених задач.

Сподіваюсь, що  спільними та злагодженими зусиллями нам з успіхом  вдаватимуться подальші  поточні справи заради  забезпечення надійності, стабільності та ефективності  енергетичної Вінниччини, добробуту усіх наших споживачів. Нехай у тому нам  допоможе Господь та  накопичений роками досвід, знання і сумління.

Сердечно бажаю всім енергетикам та вашим родинам міцного  здоров'я , добра,  радості, благополуччя, миру та спокою у душах та країні. 

Зі святом вас, дорогі друзі!

З повагою, генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”     Андрій Поліщук

Поділитись: