Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Привітання з днем енергетика_0

Привітання з днем енергетика

22 грудня 2014

                                         Шановні колеги!

         Прийміть найщиріші побажання у день нашого з вами спільного свята — Дня енергетика!

         Так хочеться, щоб ця подія  була урочистою та радісною. Однак, на жаль, вона цього року із присмаком гіркоти. Адже  наша держава нині   перебуває у стані складних змін — економічних, політичних, суспільних.  Все це не могло не позначитися на сфері, якій ви віддаєте своє вміння, знання, час  та зусилля. Вдячний, що у випробувальний для країни та Вінниччини час ви  ще з більшим розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли  до виконання поставлених перед вами завдань. Всі без виключення - від керівного  складу до електромонтерів Товариства. 

         Вірю, що  спільно та злагоджено ми з вами і надалі  вирішуватимемо питання, від яких залежить повноцінність, надійність, стабільність та ефективність  енергетичної Вінниччини, добробут в кожній оселі наших співгромадян. Попереду —  реалізація нових планів, досягнення, успіх. І нехай допоможе нам в тому Господь Бог, і, без сумніву, багатющий, накопичений роками досвід,  знання, сумління, енергія бажань і задумів.

         Щиро бажаю всім енергетикам та  вашим рідним міцного здоров'я, нескінченого добра і радості, родинного тепла і затишку, благополуччя, миру та спокою. 

         Зі святом вас, дорогі друзі!

 

З повагою

генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”     Андрій Поліщук

Поділитись: