Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Привітання з днем Перемоги!_0

Привітання з днем Перемоги!

09 травня 2017

Шановні ветерани, колеги, друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 72- річниці Перемоги!

Це свято – одне з найшановніших, воістину всенародне, це – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, світлої вікопомної пам’яті про мільйони загиблих і нескореної сили духу наших співвітчизників.  Це свято таке радісне і водночас сумне. Ми вистояли в найстрашнішій війні, але втратили життя мільйонів своїх громадян. І до цих пір наша країна відчуває важкі демографічні наслідки тих страшних років. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Великої Світової, і слава та земний уклін ветеранам війни!  Глибока шана всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях. І ніколи не забудемо, що на вашу долю випали і найважчі випробування в післявоєнні роки. Своїми руками ви підняли з попелу  зруйновані міста і села, фабрики і заводи. Вічна слава переможцям!

Від всього серця бажаю вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довголіття і добробуту, бадьорості духу, гарного святкового настрою і оптимізму.

З повагою  Андрій Поліщук,

депутат обласної ради, генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго»

 

Поділитись: