Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Пишаємось!_0

Пишаємось!

08 січня 2024

Вже майже два роки поспіль Україна веде важку та виснажливу боротьбу проти російських окупантів, захищаючи свою свободу та незалежність.

Персонал АТ "Вінницяобленерго", як і діючі працівники, так і пенсіонери Товариства, намагаються робити свій внесок у прискорення Перемоги.

Хочемо розповісти про колишнього працівника відділу мотивації та оплати праці, нині пенсіонера - Анатолія Баєва.

Анатолій Миколайович розпочав свою трудову діяльність у Товаристві з 1986 року. Роботі присвятив 34 роки життя. Протягом трудової діяльності займав різні посади, в тому числі й керівні. Працював головним бухгалтером одного із підрозділів компанії, начальником економічного відділу, провідним інженером відділу мотивації та оплати праці.

До виконання виробничих завдань завжди ставився з великою відповідальністю, як висококваліфікований і цілеспрямований працівник. У колективі енергетиків користувався заслуженою повагою.

Крім гарних професійних якостей, Анатолія Миколайовича знають ще як ініціативного та активного працівника, котрий брав безпосередню участь у різних спортивних змаганнях і конкурсах художньої самодіяльності, що проводились у Товаристві.

І на заслуженому відпочинку Анатолій Баєв залишається доволі активним чоловіком. Не залишається він також осторонь бід, що принесла нам повномасштабна війна. Щодня проявляє себе як справжній патріот своєї країни! Не зважаючи на поважний вік (68 років), разом з дружиною, Ольгою Іванівною (колишньою працівницею Товариства, яка також на заслуженому відпочинку), активно займається волонтерською діяльністю. Невтомно допомагає нашим Захисникам, як може: плете маскувальні сітки різних типів, виготовляє окопні свічки тощо.

За свою щоденну працю та особистий внесок в українську Перемогу наприкінці 2023 року Анатолія Миколайовича Баєва відзначено Почесною грамотою Вінницької ОВА та Вінницької обласної ради.

Ми пишаємося такими людьми!🤝

Поділитись: