Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Робочі будні наших енергетиків._0

Робочі будні наших енергетиків.

21 червня 2023

💡⚡️У працівників експлуатаційних бригад Вінницьких східних електромереж (ВСЕМ) завжди чимало роботи. Від ранку до вечора все розписано згідно виробничого плану. Нині в активній фазі роботи з розчистки трас розподільчих повітряних електроліній. Однак трапляються і позапланові аварійні роботи, які майстри та електромонтери оперативно виконують. І не лише в робочий час, а й у нічний та вихідні дні. «Така щоденна робота енергетиків. Стараємось реагувати на все швидко, попри будь-яку погоду і час здійснювати ремонтно-відновлювальні роботи, повертати жителям наших громад надійне електропостачання і проводити якісне обслуговування розподільчих мереж з правом виконання експлуатаційних і ремонтних робіт. Для виконання таких завдань маємо 24 експлуатаційні бригади та відповідну техніку», - розповів директор ВСЕМ Віталій Шмигельський.

На фотосвітлинах – моменти одного робочого дня ремонтників ВСЕМ. На перших трьох - бригада майстра Сергія Кисіля з електромонтерами Сергієм Костюком, Олександром Краснянським і водієм автовишки Сергієм Кабанцем (Іллінецька дільниця) проводять планову розчистку трас у с.Жорнище (ЗТП-60, ПЛ-0,4 кВ, Л-2).

На наступних двох фото – позапланові аварійні роботи по заміні пошкодженого силового трансформатора на КТП-167 у с.Іллінецьке проводить вже інша бригада ВСЕМ, де майстер Сергій Висоцький та електромонтери Василь Олійник і Віктор Білик.

Поділитись: