Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Розпочато семінар для заступників директорів СО ЕМ._0

Розпочато семінар для заступників директорів СО ЕМ.

09 вересня 2014

9 вересня в приміщенні управління ПАТ «Вінницяобленерго» розпочав свою роботу триденний семінар заступників директорів структурних одиниць електричних мереж (СО ЕМ). Під час відкриття заходу його учасників привітали заступник комерційного директора Товариства Ірина Агеєва та керівник групи енергоаудиту Товариства Олександр Полока. Звертаючись до присутніх, вони одночасно окреслили і головну мету занять.

– Необхідність цього семінару зумовлена потребою у вдосконаленні професійних знань. Адже життя не стоїть на місці, ставить нові, складні та відповідальні завдання, виконання яких вимагає додаткових знань. Особливо грамотної роботи з відповідним рівнем якості обслуговування вимагають і споживачі електроенергії. Про це маємо завжди пам'ятати. Тож, вважаю, навчання буде не зайвим, доцільним та корисним, - наголосив Олександр Полока.

– У ході семінару ми з вами опрацюємо ті питання, які нині є найбільш актуальними для нашої сфери, і з незнанням яких ми найчастіше, на жаль, зіштовхуємося під час управлінських та аудиторських перевірок в районних електромережах. З вами працюватимуть досвідчені фахівці Товариства. Заняття проходитимуть у форматі живої дискусії і, сподіваємося, з вашими конкретними пропозиціями, обговореннями, спільним розгляданням спірних питань та пошуку найбільш ефективних та юридично доцільних шляхів вирішення останніх, - акцентувала Ірина Агеєва.

У перший день з учасниками семінару працювали провідні фахівці ПАТ “Вінницяобленерго”, зокрема, заступник начальника енергоінспекції Микола Ратушний, начальник договірного відділу Наталія Мокшак, заступник начальника енергоінспекції Дем'ян Блащук, заступник начальника відділу перспективного розвитку Сергій Грогуль, провідний інженер служби засобів обліку Микола Овчарук. У ході занять було розглянуто основні положення Закону України “Про електроенергетику, ПКЕЕ”, а також питання щодо встановлення і експлуатації засобів обліку та управління електропостачанням, укладання договорів на постачання електроенергії, режиму постачання електроенергії, порядку розрахунків за спожиту електроенергію, умов та припинення або обмеження постачання і передачі електроенергії, правил приєднання електроустановок споживачів до електромереж та порядку допуску в експлуатацію електроустановок замовників.

Свою роботу семінар продовжить 10 та 11 вересня.

Поділитись: