Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Шановні споживачі електричної енергії!_0

Шановні споживачі електричної енергії!

15 березня 2019

З 1 січня 2019 року на виконання Закону України «Про роздрібний ринок електричної енергії» на території Вінницької області з’явився постачальник універсальної послуги ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», який формує рахунки за спожиту електричну енергію згідно показів електролічильників, що отримані від оператора системи розподілу в особі ПАТ «Віницяобленерго».

Звертаємо увагу на те, що при формуванні рахунків для побутових споживачів у програмному забезпеченні ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» та ПАТ «Вінницяобленерго» виникли технічні проблеми щодо обміну інформацією. На даний час усі ці проблеми практично вирішені. Технічний персонал обох компаній працює над усуненням невідповідностей та робить усе можливе, щоб у подальшому подібні випадки не повторювались. Протягом березня 2019 року будуть надані рахунки за електроенергію з урахуванням усіх виправлень та приведення до відповідності.

Шановні споживачі, просимо у Вас завчасно пробачення за існуючі незручності.

Дякуємо за розуміння і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

 

З повагою, Адміністрація ПАТ «Вінницяобленерго»

Поділитись: