Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Шануємо наших професіоналів._0

Шануємо наших професіоналів.

16 листопада 2023

50 років – це багато чи мало? Хтось подумав про вік – цифра відносна. А якщо мова йде про трудову діяльність?

Саме стільки років Анатолій Миколайович Чуткий віддав енергетиці, яка стала сенсом його життя.

16 листопада 1973 року 22-річний юнак, який закінчив Брацлавський сільськогосподарський технікум, пройшов службу в армії, свідомо обрав своєю професією енергетику і прийшов на роботу в Немирівський РЕМ електромонтером. Згодом став майстром служби підстанцій, паралельно заочно здобував вищу освіту у Вінницькому політеху. Отриманий досвід і знання, професіоналізм, висока відповідальність і вболівання за улюблену справу слугували призначенню Анатолія Миколайовича на керівні посади. І тут також варто назвати цифри – 22 роки на посаді головного інженера та 9 років на посаді директора Немирівського РЕМу.

За період керівництва Чуткого А.М. Немирівський РЕМ був одним із кращих в Товаристві. Про трудові досягнення Анатолія Миколайовича свідчать його заслужені нагороди: «Відмінник енергетики України», «Почесний енергетик України», Грамота Кабінету Міністрів України, звання «Заслужений енергетик України».

Сьогодні, в ці важкі для країни і енергетики часи, коли багато молодих наших колег стали до лав ЗСУ боронити незалежність України, Чуткий А.М. залишається на «бойовому посту» - працює електромонтером з обслуговування підстанції «Немирів»-110/35/10 кВ служби підстанцій, передає свій безцінний досвід енергетика, керівника і просто мудрої людини «юним» енергетикам.

Дякуємо Вам за працю, Анатолію Миколайовичу. Бажаємо міцного здоров’я, довгих років життя під мирним небом України!

На другому фото - Анатолія Миколайовича вітали з ювілеєм його колеги-ветерани енергетики та директор з персоналу Раїса Козаченко і заступник директора технічного Антон Перевертайло. 

Поділитись: