Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Служба транспорту і логістики Товариства_0

Служба транспорту і логістики Товариства

12 липня 2024

Вінницька міська дільниця транспорту служби транспорту і логістики АТ "ВІННИЦЯБЛЕНЕРГО" забезпечує транспортом і спецмеханізмами потреби СО «Вінницькі міські ЕМ», які виконують планові та аварійні роботи з ремонту і обслуговування електричних мереж м. Вінниці для безперебійного живлення споживачів.

На транспортній дільниці працюють 32 працівника, з яких 28 водіїв різних категорій (водій легкових та вантажних автомобілів, машиністи-кранівники, машиністи-автопідйомника та машиністи екскаваторів), слюсар з ремонту ТЗ, газоелектрозварювальник та диспетчер.

Очолює транспортну дільницю – майстер з ремонту і експлуатації транспорту Генадій Куленко, який працює на цій посаді з 2003 року. За роки роботи проявив себе як талановитий керівник і організатор, користується повагою в колективі.

Під його керівництвом транспортна дільниця виконувала і виконує всі поставленні завдання, вчасно і якісно надає транспортні послуги, забезпечує виконання аварійно-відновлювальних робіт.

Поділитись: