Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Сьогодні – День бухгалтера України_0

Сьогодні – День бухгалтера України

16 липня 2014

Усвідомлення про те, що бухгалтерський облік - це не тільки чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, а й основа для прийняття управлінських рішень дозволило державотворцям 10 років тому по-новому подивитися на фахівців цієї важливої сфери. В результаті Указом Президента України №662/2004 від 18.06.2004 16 липня було офіційно оголошено Днем бухгалтера. 

В ПАТ “Вінницяобленерго” нині працює 176 фахівців бухгалтерської справи. Очолює цей дружний, переважно, жіночий колектив головний бухгалтер Товариства Алла Зінюк. Для неї, як всіх її колег, бухгалтерія – це мистецтво, що потребує таланту, особливих знань та терпіння. Тільки бухгалтер, переконана Алла Зінюк, здатний за цифрами складної економіки розгледіти гармонію порядку, взаємозв’язок з навколишнім світом.

Виконання складних завдань в умовах високих вимог, що визначені чинним законодавством, покладає на кожного із співробітників бухгалтерської справи Товариства велику відповідальність. Проте, всі звикли до того і навчені працювати професійно та злагоджено. Завдяки такому підходу ПАТ “Вінницяобленерго” – ефективне та прибуткове.

Так тримати і надалі, шановні бухгалтери! Зі святом вас!

Поділитись: