Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Старт задано_0

Старт задано

15 листопада 2016

Ми вже повідомляли про підписання протоколу про наміри між ПАТ “Вінницяобленерго” та міською радою м. Гнівань Тиврівського району, яке здійснили генеральний директор Товариства Андрій Поліщук та Гніванський міський голова Володимир Кулєшов. Документ було підписано минулого тижня під час засідання Дирекції. За словами керівника енергетиків, ця подія  задала старт щодо реалізації пілотного проекту з переведення розподільчих мереж Гніванського вузла з класу напруги 6кВ на клас напруги 20 кВ.

- Впровадження цього проекту забезпечить в нашій області стале, потужне і надійне енергозабезпечення, а також значну економію електроенергії. Ми першими в Україні вдаємося  до такої реконструкції мереж. Неприпустимо її не здійснити, оскільки ніде в Європі  вже не побачите мереж напругою у 10 кВ, тим більше у 6 кВ. Там ще з кінця 80-их років минулого століття перейшли на 20кВ. Тому ми дуже вдячні міській громаді міста Гнівань і , безпосередньо, міському  голові  Володимиру Кулєшову за розуміння цього життєво важливого питання та підтримку. Вірю, що нам з такими партнерами все вдасться, - сказав Андрій Поліщук.

 Натомість Володимир Кулєшов запевнив, що він та громада Гнівані всіляко сприятимуть реалізації проекту.

- Жителі нашої громади дуже зацікавлені, аби проект енергетиків реалізувався на всі сто відсотків, адже ми живемо, працюємо на даній території і розуміємо наскільки важливо мати надійне та потужне енергозабезпечення. Тож з партнерами ви не помилилися, - запевнив енергетиків Гніванський міський голова.

Для реалізації намірів Сторони встановили термін у 5 років. Він почав діяти з моменту підписання угоди.

Додамо, з метою впровадження даного проекту в Товаристві створено спеціальну робочу групу на чолі з директором комерційним Ганною Пістружак. До її складу загалом увійшли 14 управлінцев, зокрема, директор технічний Володимир Лапа, заступники директора технічного Олександр Серб, Антон Перевертайло, Володимир Волков та інші. Перед директором СО “ Тиврівські ЕМ” Миколою Лисим поставлено завдання  забезпечити участь підпорядкованого персоналу в реалізації проекту. Залишається активно включитися в роботу.  

 

Поділитись: