Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Тренінг як психопрофілактичний метод_0

Тренінг як психопрофілактичний метод

15 лютого 2017

Передові  світові компанії постійно користуються послугами психологів. Вітчизняні фірми і підприємства, на жаль,  звертаються до цього дуже рідко, що не сприяє  вирішенню існуючих проблем, гальмує  вихід на нові рубежі діяльності і, зрештою, не вдосконалює  корпоративну культуру. Керівництво ПАТ «Вінницяобленерго» мислить сучасно. Саме це дозволило проводити у Товаристві психологічні тренінги. Їх мета – підвищення психологічної компетентності спеціалістів, розширення ними сфери застосування навичок комунікації. Нині такі заняття проходять за відповідним графіком і вже проведені для працівників підрозділу захисту активів та контролерів, - повідомила психолог Товариства Ольга Мородецька.

- Згідно річного плану  в компанії періодично проводяться різноманітні лекції та тренінги. Все це заради вдосконалення виробничого процесу,  підвищення психологічної компетентності спеціалістів,  поліпшення психологічної  емоційної атмосфери в колективі. Адже компанія – це люди, які щодня спілкуються між собою, працюють напряму  зі споживачами  і психологічна комунікабельна  просвіта не завадить, а навпаки. Так, одне із занять, що проведено днями в Учбовому центрі Товариства з контролерами було на тему «Ефективна комунікація».  Як психолог, я намагаюся максимально донести до людей якнайбільш  корисної інформації з її практичним застосуванням. Через рольові моменти роз’яснюю, яким чином можна володіти  своїм емоційним станом, контролювати його у робочі моменти,особливо, під час роботи зі споживачами. Як результат, робоча атмосфера змінюється на краще, ризик конфліктних ситуацій або ймовірність робочих помилок помітно знижується. Вважаю, що це вигідно всім, як працівникам, так і керівникам  підприємства, - розповіла Ольга Мородецька.

Наступне заняття з психологом націлено на працівників підрозділу капітального будівництва та інвестицій Товариства. Нагадаємо, практичний психолог Ольга Мородецька працює  в ПАТ «Вінницяобленерго»  з 2015 року. Проведення психологічних лекцій та тренінгів – це лише один із напрямків її роботи.

Поділитись: