Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Трохи мистецького до новорічно-різдвяної палітри_0

Трохи мистецького до новорічно-різдвяної палітри

03 січня 2020

В одній із вінницьких міських бібліотек працює виставка. Вона персональна і є творчим доробком нашого колеги, провідного інженера ВТС, а також фотохудожника, члена спілки фотохудожників України Сергія Мороза. В експозиції, що має назву «Цукор ДаДа», представлено 30 його робіт. Вони створювалися у різний час та виконані у техніці сублімативної фотографіки. За словами автора, це новий напрям сучасного абстрактного мистецтва.

- Це своєрідний синтез фотографії та абстрактного живопису. Через таке поєднання намагався передати свій внутрішній світ. Кожна робота - певний душевний порив, що вилився в оригінальний образ. Він, ніби і знайомий нашому оку, але не несе смислового навантаження, а є лише декоративною плямою. І якщо відвідувач виставки побачить в тому щось своє, індивідуальне, дописуючи образ власною уявою, то я буду безмежно радий. Значить те, чим займаюсь - не даремно, - розповів Сергій Мороз під час презентації виставки, що відбулась за участі колег-енергетиків, колег-художників і просто небайдужих до творчого життя Вінниці людей.

Зі слів Сергія Мороза, він не вперше представляє свої фотохудожні роботи у виставкових залах. Було вже чимало мистецьких проектів, як у рідному місті, так і за його межами. Нещодавно отримав запрошення від киян та поляків, яким сподобалась його творчість. Щодо нинішньої експозиції, то вона презентована Вінницькою обласною організацією Національної спілки фотохудожників України та Вінницьким народним клубом фотомистецтва «Обрій». Оглянути виставку персональних робіт нашого колеги можна у вихідні, що наближаються, а також наступні за ними дні. Бібліотека №11, де її розміщено (вул. Князів Коріатовичів,189), працюватиме в суботу та неділю з 10.00 до 18.00.

Поділитись: