Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ТРИМАЄМО ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ФРОНТ!_0

ТРИМАЄМО ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ФРОНТ!

22 грудня 2022

🇺🇦Енергетика в умовах війни – це, передусім, люди, які працюють вдень і вночі, кожен на своєму робочому місці. Всі разом роблять все можливе і неможливе для стабілізації української енергосистеми. Найнебезпечніше на енергетичному фронті працівникам ремонтних аварійних бригад. Саме їм доводиться відновлювати пошкоджені ворогом енергооб’єкти, в будь-який час доби і за будь-яких умов проводити роботи різної технічної складності. Та попри все електромонтери, електрослюсарі, водії вишок працюють, чітко і сумлінно виконують поставлені завдання. Адже головним у роботі для кожного з них було і залишиться – забезпечення надійного і стабільного електропостачання.

На світлинах - аварійно-ремонтні бригади АТ «Вінницяобленерго» в процесі виконання своїх виробничих завдань: бригада Служби ліній електропередач 35кВ і вище, Вінницька дільниця (старший майстер Служба ліній електропередач 35кВ і вище - Ігор Філіпович, майстер Олексій Мософіров, електромонтери - Геннадій Косюк, Андрій Макаров, Віталій Загребельний, водій вишки – Василь Черниш); бригада Служби підстанцій 35 кВ і вище (майстер - Дмитро Попадюк, електромонтер - Едуард Шатов, електрослюсарі – Леонід Тимченко, Сергій Кагайчук).

Поділитись: