Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА РОБОТА ЕНЕРГЕТИКІВ НЕ ПРИПИНЯЄТЬСЯ._0

У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА РОБОТА ЕНЕРГЕТИКІВ НЕ ПРИПИНЯЄТЬСЯ.

22 грудня 2022

Вони і далі чітко виконують свої виробничі завдання, контролюють ситуацію в електромережах, дбають про забезпечення вінничан електропостачанням. Щоправда без урочистих вітальних моментів не обійшлося. На початку робочого дня генеральний директор Товариства Андрій Поліщук спільно з керівниками виробничих підрозділів в онлайн форматі привітали зі святом колективи районних структурних одиниць. Очільник енергетиків Вінниччини зауважив, що вперше не вдалося зібратися великою енергетичною родиною, аби відсвяткувати: «Свято переносяться до ПЕРЕМОГИ! Зараз головне – вистояти». Він щиро подякував колегам за самовіддану працю, яка не припиняється ні на мить вже 302 дня поспіль. «Щиро дякую кожному за роботу, за відповідальність, за розуміння важливості нашої з вами праці, за недоспані ночі. За те, що ви реально КРУТА КОМАНДА – НАЙКРАЩА, НАЙПРОФЕСІЙНІША!

Андрій Поліщук наголосив на тому ще й під час коротких урочистостей в управлінні Товариства: «КОМАНДА, з якою і в тилу, і в бою ніякий ворог не страшний! Тримаємо стрій і працюємо далі - на ПЕРЕМОГУ».

Також відбулось нагородження грамотами та почесними відзнаками найкращих працівників колективу. Разом з Андрієм Поліщуком їх вручали енергетикам представники місцевої влади: начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

За доброю традицією вони привітали енергетиків із професійним святом і подякували за роботу, яку, за словами Сергія Борзова «тільки тепер оцінили».

Поділитись: