Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217  УВАГА, АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ._0

УВАГА, АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ.

25 жовтня 2022

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

Впродовж поточної доби енергетикам Вінниччини доводиться в екстреному порядку застосовувати аварійні відключення електроенергії у низці районів області та у м. Вінниця. За словами технічного директора АТ «Вінницяобленерго» Віктора Степанця, такі обмеження споживачів електроенергією відбуваються згідно команди регіонального диспетчерського центра НЕК «УКРЕНЕРГО».

- Застосовувати дані обмеження нам доводиться екстрено, буквально протягом 10-15-ти хвилин. Тому, на жаль, наших споживачів про відключення електроенергії не було можливим оперативно попередити. Просимо вибачення за певні незручності та поставитися до цього з розумінням, адже в країні війна, ситуація складна і, водночас, повністю контрольована. Дані відключення дозволяють знизити навантаження на електромережі, яке виникає раптово, і дають можливість збалансувати роботу енергосистеми. Наголошую, це не віялові відключення, а аварійні, - роз’яснив ситуацію директор технічний АТ «Вінницяобленерго».

Також Віктор Степанець вкотре нагадав про необхідність зниження споживання електроенергії в години пік. А саме про те, що свідоме ощадливе споживання електроенергії, особливо у періоди ранкового та вечірнього піку споживання (6:00-11:00 та 17:00-23:00), значно зменшує ризик перевантаження в мережах і застосування обмежень споживачів.

Шановні вінничани, сподіваємось на ВАШУ підтримку. Дякуємо, що ВИ з нами!

Переможемо разом і тимчасові труднощі, і клятого ворога!

Поділитись: