Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулись підсумкові річні збори профкому Товариства._0

Відбулись підсумкові річні збори профкому Товариства.

20 грудня 2023

Участь в них взяли керівництво первинної профспілкової організації (ППО) АТ "Вінницяобленерго", а також голови й заступники голів цехових комітетів районних структурних одиниць і дільниць. Провів засідання заступник голови профкому Анатолій Ткаченко.

З привітальним словом до присутніх на початку засідання звернулася директорка з персоналу Раїса Козаченко. Вона, зокрема, ознайомила профспілчан з інформацією, що стосується кадрової політики, а також подякувала за активну роботу впродовж поточного року і побажала плідної роботи, як зборам, так і організації ППО на найближче майбутнє.

Далі збори продовжили свою роботу згідно порядку денного. Головними питаннями на них було:

- підведення підсумків 2023 року,

- виконання Колективного договору щодо матеріальної допомоги працівникам підприємства,

- окреслення планів на наступний 2024 рік.

Коротко з цих питань виступили заступник голови профкому Анатолій Ткачено, бухгалтер профкому ППО Анатолій Жуковський, заступник голови ППО Віталій Дмитрик.

Зокрема, Анатолій Ткаченко закцентував увагу на тому, що плани профспілчан на 2024 рік формуватимуться згідно основного – запиту наших увільнених працівників, нині воїнів ЗСУ.

- У червні ми переформовували свою роботу в цьому напрямку. Хлопці, які нас з вами захищають і завдяки яким ми можемо мирно працювати в тилу, вони тепер наші передовики! Тому ми і надалі будемо робити все необхідне, аби їм допомогти за потребами. Дякую цеховим комітетам і всім, хто впродовж року долучався до виконання завдань профспілки щодо допомоги нашим воїнам. Тому підтримка наших захисників залишається пріоритетним питанням і на наступний, сподіваємося, переможний рік, – наголосив Анатолій Ткаченко.

В обговоренні питань порядку денного зборів активну участь взяли голови цехкомів - Павло Дегтяр (Тульчинські ЕМ), Сергій Кравчик (Вінницькі східні ЕМ), Оксана Сидорович (ТОВ «Енера»), Лариса Бойко (Оратівська дільниця) та інші учасники зібрання.

Всі разом визнали роботу первинної профспілкової організації (ППО) АТ "Вінницяобленерго" за складний рік, що минає в умовах війни, плідною і достойною.

Поділитись: