Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулися річні загальні збори акціонерів ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»_0

Відбулися річні загальні збори акціонерів ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»

25 квітня 2019

У їх проведенні взяли участь акціонери (представники акціонерів), які сукупно є власниками 97,9627 % голосуючих акцій Товариства.
На зборах розглянули питання фінансово-господарської діяльності ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» та затвердили звіти Товариства за 2018 рік.
Також заслухали директора Дочірнього підприємства «Готель «Енергетик» та затвердили звіт дочірнього підприємства за 2018 рік.
Акціонерами прийнято рішення про зміну найменування з ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» та зміну типу Товариства з публічне на приватне акціонерне Товариство.
Окрім питань, розгляд яких визначено законом, розглядалися й інші питання. Зокрема, за рішенням акціонерів обрано новий склад Наглядової ради та Ревізійної комісії Товариства, внесені зміни до Статуту та положень Товариства, що регламентують діяльність органів управління та контролю Товариства, шляхом викладення їх в новій редакції.

Поділитись: