Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ВІТАЄМО НАШОГО КОЛЕГУ З ПОЧЕСНИМ ЗВАННЯМ «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕНЕРГЕТИК УКРАЇНИ»!_0

ВІТАЄМО НАШОГО КОЛЕГУ З ПОЧЕСНИМ ЗВАННЯМ «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕНЕРГЕТИК УКРАЇНИ»!

23 грудня 2022

 Маємо приємну новину. Згідно Указу Президента України №871/2022 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня енергетика» почесне звання "ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕНЕРГЕТИК УКРАЇНИ" присвоєне нашому колезі - начальникові центральної диспетчерської служби АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» Василю Григоровичу ПОЛІЩУКУ. Як йдеться в Указі Президента України, «за вагомий внесок у розвиток і забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, особисту мужність і самовідданість, виявлені у ліквідації наслідків аварій на об’єктах енергетичної інфраструктури, сумлінне виконання професійного обов'язку».

Щиро вітаємо Василя Григоровича з такою високою відзнакою його праці в енергетиці! Їй він присвятив майже 40 років свого життя! Починав електромонтером у Вінницькому РЕМ після закінчення Вінницького політехнічного технікуму і служби в армії (1984 р.). Одночасно з роботою ще й навчався на заочному відділенні Вінницького політехнічного інституту. Пройшов шлях: електромонтер ОВБ, диспетчер, старший диспетчер (Вінницький РЕМ), диспетчер ОДС, заступник начальника ОДС (Центральний ПЕМ), начальник ОДС Вінницьких східних ЕМ, заступник начальника ЦОДС і начальник ЦОДС АТ «Вінницяобленерго».

Зичимо Василю Григоровичу здоров’я, наснаги на нові трудові звершення, добра і миру!

Дякуємо Президенту України Володимиру Зеленському та Начальнику Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА за високу оцінку праці нашого колеги та всього колективу АТ «Вінницяобленерго».

Поділитись: