Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Влада Вінниччини привітала енергетиків з професійним святом_0

Влада Вінниччини привітала енергетиків з професійним святом

21 грудня 2019

Вже за день працівники енергетичної сфери Вінниччини та України відзначатимуть своє професійне свято. За доброю традицією представники влади привітали енергетиків АТ «Вінницяобленерго» з цією подією. Від імені самоврядної Вінниччини та депутатського корпусу обласної Ради - голова облради Анатолій Олійник та заступник голови облради Михайло Кременюк, від обласної державної адміністрації - заступник голови ОДА Олександр Піщик, від міської ради м.Вінниця - заступник міського голови Микола Форманюк. Кожен з них в урочистій обстановці щиро привітав колектив найбільшого в області енергетичної підприємства. Визнаючи працю енергетика найнеобхіднішою, побажали успіху в роботі, якнайбільше позитивних професійних моментів і злагоди, здоров’я, щастя, родинного благополуччя. Також за вагомі трудові здобутки вручили найкращим працівникам галузі грамоти та почесні відзнаки.
Генеральний директор нашого Товариства Андрій Поліщук щиро подякував поважним гостям за увагу до праці енергетиків і запевнив, що колектив АТ "Вінницяобленерго" як працював, так і працюватиме сумлінно і по совісті, надійно забезпечуючи область електроенергією.
- У нашому колективі всі, без виключення, ставляться до виконання своїх обов’язків з великою відповідальністю, розумінням, професіоналізмом. Знаю і вірю, що наш колектив і надалі примножуватиме трудові звершення, робитиме все можливе і неможливе задля енергетичної стабільності нашого краю, - наголосив Андрій Поліщук.
Очільник енергетиків також привітав рідний колектив зі святом. До вітальних слів долучалися й інші керівники АТ «Вінницяобленерго», зокрема, директор фінансовий Людмила Кисленко, директор з забезпечення діяльності Сергій Даниленко, директор комерційний Олексій Тарарака, директор з персоналу Віталій Хребтій, директор з захисту активів Олександр Чеченєв та інші.
Вітальним дарунком для енергетиків став концерт від митців культури Вінниччини, які доповнили атмосферу свята яскравістю та позитивом.

Поділитись: